0

ဦးေႏွာက္ ကင္ဆာ မျဖစ္ေအာင္ ..

Posted by ေမၿမဳိ့သား on 12:05 PM in
တစ္ေန႔လွ်င္ လက္ဖက္ရည္ သို႔မဟုတ္ ေကာ္ဖီ အနည္းဆံုး ခြက္တစ္ ဝက္ေလာက္ ေသာက္ေလ့ ရွိေသာသူမ်ားတြင္ လံုးဝ မေသာက္ သူမ်ားထက္ ဦးေႏွာက္ကင္ဆာ ျဖစ္ႏိုင္ေျခကို ၃၄ ရာခိုင္ႏႈန္းထိ ေလွ်ာ့ခ် ေပးႏိုင္ေၾကာင္း အေမရိကန္ အာဟာရ ဂ်ာနယ္၏ ေလ့လာမႈ တစ္ရပ္အရ သိရပါတယ္။ ေလ့လာမႈတြင္ ပါဝင္ေသာ သိပၸံပညာ ရွင္မ်ား၏ ေျပာၾကားခ်က္အရ လက္ဖက္ ရည္ႏွင့္ ေကာ္ဖီထဲတြင္ ပါဝင္ေသာ အင္တီ ေအာက္စီးဒင့္မ်ား သည္ ဦးေႏွာက္ အတြင္းရွိ ကလာပ္စည္း မ်ားအား ကင္ဆာ အျဖစ္သို႔ ေျပာင္းလဲ မသြားေစရန္ ကာကြယ္ ေပးႏိုင္ေၾကာင္း သိရပါတယ္။








(က်ေတာ္.. အြန္လိုင္းမွာ ဖတ္မိသေလာက္ မွ်ေ၀ၿခင္းသာ ၿဖစ္ပါသည္ဗ်ာ)


0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 ~ ♥ ရည္ညႊန္းရာ ♥ ~ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.