0

ၾကက္သြန္ျဖဴကုိ အစိမ္းလုိက္ စားျခင္းသည္ က်န္းမာေရး အတြက္ အေကာင္းဆုံးပါ

Posted by ေမၿမဳိ့သား on 4:42 AM in
လတ္ဆတ္တဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴဟာ ျပဳျပင္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴထက္ ပဋိဇီဝပစၥည္း၊ ဗုိင္းရပ္စ္ကုိတြန္းလွန္ႏုိင္တာနဲ႔ မႈိပုိးကုိတြန္းလွန္ႏုိင္တဲ့ ျဒပ္ေပါင္းAllicinေတြ ပုိမုိမ်ားျပားစြာပါဝင္ပါတယ္လုိ႔  စုိက္ပ်ဳိးေရးနဲ႔ အစားအစာဂ်ာနယ္မွာေဖာ္ျပထားပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴထဲမွ Allicinေတြ ပုိမုိထြက္ရွိလာဖို႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကုိလွီးျဖတ္တာဒါမွမဟုတ္ ဓားျပား႐ုိက္တာဒါမွမဟုတ္ ညက္ညက္ေထာင္းၿပီးမစားခင္ ဒါမွမဟုတ္ ဟင္းထဲထည့္မခ်က္ခင္ ငါးမိနစ္ေလာက္ထားထားပါ။

 (က်ေတာ္ အြန္လိုင္းမွာေတြ့သမွ် မွ်ေ၀ၿခင္းသာ)

0 Comments

Post a Comment

Copyright © 2009 ~ ♥ ရည္ညႊန္းရာ ♥ ~ All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.