0
ၾကက္သြန္ျဖဴကုိ အစိမ္းလုိက္ စားျခင္းသည္ က်န္းမာေရး အတြက္ အေကာင္းဆုံးပါ
Posted by ေမၿမဳိ့သား
on
4:42 AM
in
ဗဟုသုတ ေဆးစာမ်ား
လတ္ဆတ္တဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴဟာ ျပဳျပင္ထားတဲ့ ၾကက္သြန္ျဖဴထက္ ပဋိဇီဝပစၥည္း၊
ဗုိင္းရပ္စ္ကုိတြန္းလွန္ႏုိင္တာနဲ႔ မႈိပုိးကုိတြန္းလွန္ႏုိင္တဲ့
ျဒပ္ေပါင္းAllicinေတြ ပုိမုိမ်ားျပားစြာပါဝင္ပါတယ္လုိ႔ စုိက္ပ်ဳိးေရးနဲ႔
အစားအစာဂ်ာနယ္မွာေဖာ္ျပထားပါတယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴထဲမွ Allicinေတြ ပုိမုိထြက္ရွိလာဖို႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကုိလွီးျဖတ္တာဒါမွမဟုတ္ ဓားျပား႐ုိက္တာဒါမွမဟုတ္ ညက္ညက္ေထာင္းၿပီးမစားခင္ ဒါမွမဟုတ္ ဟင္းထဲထည့္မခ်က္ခင္ ငါးမိနစ္ေလာက္ထားထားပါ။
(က်ေတာ္ အြန္လိုင္းမွာေတြ့သမွ် မွ်ေ၀ၿခင္းသာ)
ၾကက္သြန္ျဖဴထဲမွ Allicinေတြ ပုိမုိထြက္ရွိလာဖို႔ ၾကက္သြန္ျဖဴကုိလွီးျဖတ္တာဒါမွမဟုတ္ ဓားျပား႐ုိက္တာဒါမွမဟုတ္ ညက္ညက္ေထာင္းၿပီးမစားခင္ ဒါမွမဟုတ္ ဟင္းထဲထည့္မခ်က္ခင္ ငါးမိနစ္ေလာက္ထားထားပါ။
(က်ေတာ္ အြန္လိုင္းမွာေတြ့သမွ် မွ်ေ၀ၿခင္းသာ)
Post a Comment